My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

My Little Arissa First Birthday

Lilypie Second Birthday tickers

My Pregnancy

Lilypie Maternity tickers

Sunday, January 16, 2011

What is Love?

For me, love is:
- happiness
- pain
- hope
- life
- wonder
- drug
- everything..

How about u?
Demi "Cik Peah's Contest" punya pasal, akhirnya aku publish jgk blog yg aku sorokkan setelah sekian lamanya.. huhuu..
Cinta bagiku adalah mengajar aku untuk menjadi seorang yang kuat untuk menepis segala “anasir-anasir” luar yang cuba menggugat cinta kami. Cinta kami juga mengajarku apa maksud rindu dan sayang. Apa itu masa depan. Apa itu kehidupan.
Terlalu banyak ranjau dan duri yg terpaksa kami lalui untuk jadi seperti skrg.. Walaupun sudah beberapa kali dia hampir pergi dari hidupku. Tapi akhirnya, skrg dia sudah menjadi SUAMIKU.
Cinta bagiku, aku percaya, jika benar dia jodoh yang sudah tertulis dan cinta sejati kita, walau macam mne jauh sekalipun. Akhirnya dia akan datang pada kita juga.
Kata org, kalau kita terlalu senang untuk mendapatkan sesuatu, kita mungkin susah untuk menghargainya.. Ya. Aku menghargainya dan bersyukur dengan apa yang aku miliki skrg.. Alhamdulillah..
Entry ini aku dedikasikan untuk suamiku yang tercinta. I love him so much..

11 comments:

hyt said...

fewitt.. kalau menang.. tiket movie kasi kawan baik ek..

peah @ peps said...

shira...sebagai seorang isteri....saya sangat cair...

sangat bahagia kalau husband shira baca ni...'Appreciation' dan bersyukur adalah dua keyword yang hebat dalam percintaan..lagi sekali ..saya cair...

..terima kasih...menyebarkan cinta anda...

Stress Quote

iera@Syahira said...

superb la shira..org yg baca ni pun cair walaupun still bujang lagi..hehehe..alangkah bahagianya..

semoga cinta bersama en suami kekal disulami kebahagian hingga ke akhir hayat..amin..

absolutely emy said...

semoga kekal hingga ke akhir hayat.. dan dirahmati Allah sentiasa.. :)

harish said...

hyt: hehee..tiket wayang tu bole kasi, sbb shira xleh tgk wayang time pegnant.. tp vaucher pizza xbley la..sbb pizza shira bleh mkn..
peah,iera,k.emy:thanks all..

Ein Auzai'y said...

wah.....touch my heart very much....

shira said...

Ein Auzai'y: Thanks..

Ardina said...

sangat sweet!

aqilah said...

wooooww..ad bakat..qila suka baca~

wanes said...

wah! hebat cinta ni kan..cinta sejati..

ashiena said...

:) semoga cinta kalian diberkati Allah..